Tunnelemia valokuvanäyttelyni avajaisista 3.10.2022

Sirkus Femina-näyttelyni avajaisia vietettiin 3.10.2022. Olin todella iloinen runsaasta vierailijamäärästä ja esityksistä, joita Kampin palvelukeskuksen teatterityöryhmä esitti. Muutama kuvieni sirkushahmoistakin heräsi henkiin kun kuvauksen kohteena olleen teatterityöpajan näyttelijöitä oli paikalla rooliasuissaan. Näimme myös kohtauksen Sirkus Femina-näytelmästä ja kuulimme runoutta. Myös teatteriohjaaja Tuula Tiittula oli kertomassa Sirkus Femina-näytelemän taustoista ja synnystä.

Kiitos paljon kaikille mukana olleille.

Sirkus Femina-valokuvanäyttelyni on nähtävissä 3.–31.10.2022 arkisin ma-to klo 8-20.00 ja pe 8-16.
Kampin palvelukeskus 1.kerros, Salomonkatu 21 B, 00100 HKI.

Kuvat: Roosa Stenroos

(Klikkaa kuvat isommiksi)

%d bloggers like this: