Aloin vloggaajaksi

Elokuussa 2022 aloitin vähän vahingossa “iltahöpiseemään” TikTokissa. Puhuin ulkonäköpaineista, vanhenemista ja kehonkuvasta. En pidä kuvissa olosta, vaikka olen valokuvaaja ja ohjaan kuvattaviani tässä aiheessa. Ideani oli että videoin itseäni ja opin näin näkemään kuka oikeasti olen kun liikun ja puhun. Valokuva on vain yksi pysähtynyt hetki joka ei kerro paljoakaan ihmisestä. Huomasin nopeasti että “elävä-minä” videossa on ihan erinäköinen kuin stilli-minäni joka näyttää kuvissa aina ihan kauhealta. Aloin myös tottua ulkonäkööni videoiden myötä. Saattaa olla että tämä kuvissa olemisen ongelma ja kehonsa inhoaminen häipyy ihan itsestään tällä vidointimetodilla.

Ilokseni muutamasta videopätkästäni tykättiin joten päätin jatkaa videojutusteluja ja itseni ruoskintaa. Viimeisessä videossa annoin pari vinkkiä mitä on tehtävissä kuvissa jos vatsa on kehon ongelmakohta kuten minulla. Idea on jatkossakin tehdä vinkkivideoita kuvissa olon, mutta laajennan varmaan aihepiiriä höpinöissäni koskemaan myös muitakin valokuvaukseen liittyviä teemoja, joten perustin YouTubeen oman kanavan tätä varten.

Tässä Maha-jakso esimerkiksi. Jos tahdot nähdä lisää höpötysvidoitani. seuraa minua YouTubessa. ja TikTokissa.

%d bloggers like this: