Ylioppilaat

Ylioppilaskuvaukset ovat mieluisia minulle. Nuoria, kauniita onnesta hehkuvia ihmisiä on aina ilo kuvata. Monesti ylioppilaat ovat kiireisiä suurena päivänään ja kuvaus pitää hoitaa nopeasti jossain vaiheessa muun ohjelman sivussa mihin se hektisessä aikataulussa sopii. Se on ymmärrettävää, mutta jos mahdollista, yritän saada kuvaukset järjestettyä rauhallisempaan aikaan ja sellaiseen hetkeen jolloin luonnonvalo on parhaimillaan. Kesäaikaan se on illalla auringon laskiessa. Jos kuvaus ei onnistu juhlapäivänä voidaan se hoitaa myös jonain muuna päivänä. Ylioppilaaksi pääsy on merkittävä etappi ihmiselämässä ja tämän vuoksi kuvien pitää olla parasta A-sarjaa. Tämä saavutetaan kun valo on kohdillaan ja kuvattavalla sekä kuvaajalla on runsaasti aikaa keskittyä kuvaukseen.

Tässä tunnelmia Johanna kuvauksista. Kuvasimme Helsingissä Strömbergin puistossa kultaisen hetken aikaan jolloin valo on kauneimmillaan. Meillä oli paljon aikaa ja hyvä flow. Tämä oli nautinnollinen kuvaussessio.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.