Sami Joensuun uuden singlen kuvaukset

Sami oli yhteydessä minuun kesäkuussa ja pyysi visualistiksi uudelle albumilleen. Sain pian demoja kuunneltavaksi ja hyvinkin nopeasti mieleeni nousi fiktiivinen kuva siitä miltä albumin ensimmäinen sinkku “Once in the blue moon” tulee näyttämään. Biisissä lauletaan:

"Sally worked at the dock, 
she’s only 17
She worked all night and day
she lives in the block, they say
And I wake up when the 
night comes around"

Olen tarinauskollinen ja lähdin kuvittamaan biisiä. Löysin Sallyni, eli malli Anna Nousiaisen kesähäistä joita olin kuvaamassa. Hän oli oikean ikäinenkin, eli 17 v. kuten Sally. Tällaiset jutut ovat minulle tärkeitä. Annan kanssaa tehtiin kuvia Hietalahden telakka-alueella. Vein Samin samaan paikkaan kuvattavaksi jokunen viikko sen jälkeen ja “Once in the blue moon” sinkun kuvitus alkoi syntyä. Se julkaistaan 18.9.2020.

Videon ohjasi Mare Jatkola