Koirat

Koirien potrettikuvaamiseen on varattava paljon aikaa ja rauhallinen ympäristö että syntyy luottamus koiran ja kuvaajan välille. Aivan sama juttu kuin ihmisten kuvaamisessa jos tahdotaan saada jotain syvempää ja vivahteikkaampaa irti kuin passikuvamainen otos. Tätä varten on koiran omistajan varauduttava kahvittelemaan ja rupattelemaan kanssani hyvänkin aikaa. Arka koira voi vaatia pidempää totuttelemista tilanteeseen kun taas joku sosiaalinen Herbert Hurtta on taas heti sinut tilanteessa.
Kuvaan aina koiran ehdoilla, eli en yritä väkisin saada sitä johonkin tiettyyn asetelmaan jos ei se ei suju luonnostaan. Seuraan koiraa sinne minne hän hakeutuu ja pyrin luomaan siihen kohtaa otolliset valot ym. kuvausta varten . Koiran luonne välittyy myös paremmin kun toimitaan sen ehdoilla. Jotkut tahtovat lemmikkinsä kuvattavan klassiseen muotokuvatyyliin ja mikäs siinä. Itse suosin modernimpaa tyyliä.

Lisää kuvia Papun Instagramissa.
Klikkaa kuvat auki niin näet vivahteet ilmeissä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.