Musiikki

Bändikuvaukset ovat mieleisiä. Muusikoita on mukava kuvata sillä he ovat tottuneet olemaan katseiden alla eivätkä pelkää kameraa.

Bändi-live-kuvauksen korkeakoulua kävin 2015 kun seurasin Juliet Jonesin Sydäntä keikkarundilla. Teimme kirjaa bändin paluusta Tanja Konttisen ja Katja Juholan kanssa ja kuvasin myös valokuvaunäyttelyäni varten . Silloin tuli tutuksi niin isommat areenat kuin pienet klubitkin. Näissä kaikissa on omat juttunsa huomioitavana. Isoilla keikkamestoilla ilman kuvausramppia esim. Tavastialla on hankaluuksia saada edestä laajaa kuvaa, sillä fanit puskevat aina ihan lavaan kiinni. Lähikuvaus  on sen sijaan helppoa lavalta käsin. Pienissä mestoissa saan itseni pungettua kyllä hyville kuvauspaikoille eteen, mutta kuvakulmat ovat köyhiä kun ei mahdu pyörimään bändin ympärillä.
Sisällöllisesti mielenkiintoisinta settiä tulee ihan keikan alussa kun sekä bändissä että yleisössä on sähköä ja jännitettä eniten. Toinen kultainen kohta kuvata on keikan loppuneljännes. Silloin kaikki ovat vapautuneita ja soitto rullaa. Tietysti myös hittibiisit ovat se kohta jollain kamera laulaa eniten mukana.

Klikkaa kuvia, saat suuremman näkymän.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.